Zelfbouwzwembad op maat

Zelf een zwembad bouwen? Jurgen Putman bv biedt een innovatief én kwaliteitsvol zelfbouwpakket aan.

Kwaliteitsvol zelfbouwzwembad, te plaatsen in 1 dag met handelbare materialen.

Compleet zelfbouwpakket voor strakke zwembaden & (zwem)vijvers

Droom je ervan zelf jouw zwembad te bouwen? Dat kan! Jurgen Putman bv bezorgt je een kant-en-klaar zelfbouwpakket op basis van de door jou gewenste afmetingen van je zwembad.

Het zelfbouwzwembad bevat onder andere skimmers, liner, buizen en koppelstukken, filter, pomp, dekstenen, … met een duidelijke handleiding om je doorheen het volledige project te begeleiden. Je kan kiezen uit een automatisch rolluik (in PVC of PC) of een handmatig afdekzeil.

Het zwembadwater gaat door een hoogwaardige glasfilter en de waterbehandeling gebeurt door een automatisch doseersysteem, zoutelektrolyse of hydrolyse.

Zelfbouwzwembad in ultrasterk PVC

Het frame van het zelfbouwzwembad is opgebouwd uit duurzame kunststof en gaat levenslang mee. De ultrasterke balken in PVC zijn 100% recycleerbaar en worden samen met gegalvaniseerde metalen steunprofielen geleverd. De wandpanelen bestaan uit acrylaat kunststof en zijn voorzien van perfecte boorgaten en volgnummers.

We hebben standaardmaten, maar maatwerk is ook steeds mogelijk! Bezorg ons de afmetingen van je zwembad en wij sturen je een gedetailleerde offerte.

> Klik hier voor een offerte

Tip: Plaats een gewapende vloerplaat, essentieel is deze te polieren, steeds 1 m groter dan de afmetingen van je zwembad (aan elke zijde +0,5 m). vb. 8 x 4 m = 9 x 5 m graven